Južni bulevar 10, Beograd 011 3093784 office@resecurity.rs
img
Usluge

OBEZBEĐENJE VIP LIČNOSTI.

Obezbeđenje VIP ličnosti podrazumeva pružanje usluge lične zaštite veoma važnih ličnosti i njihovih porodica. Pod ličnom zaštitom podrazumeva se sprečavanje fizičkog ugrožavanja, integriteta ličnosti kao i zaštita od kompromitacije i uznemiravanja. Visok poslovni ili politički status u savremenom okruženju punom izazova, dovodi do toga da bezbednost takvih lica može biti znatno ugrožena. RE Security ima stručan tim lica koji su se sa ovakvim izazovima susretalli u svojoj profesionalnoj praksi, te na osnovu stručne procene ugroženosti predlaže vrstu obezbeđenja. Ovakav vid obezbeđenja ne trpi improvizacije već traži posvećenost kakvu mi možemo da pružimo. Pružamo usluge neposredne zaštite VIP klijenata u dva oblika:

Close protection

Kao neposredna i zaštita VIP klijenata (Buisiness intelligence) u urbanom području bez postojanja visokog rizika uključujući i tzv. „Low profile“ zaštitu sa niskim nivom eksponiranja obezbeđenja u okviru koje pružamo i uslugu zaštite porodice i imovine klijenata.

Private military contractor

Podrazumeva neposrednu i blisku zaštitu VIP klijenata u uslovima visokog rizika. Ostvarujemo saradnju sa Close Protection Akademijom koja poseduje Britansku akreditaciju za izdavanje sertifikata iz pomenute oblasti.

Close Protection Academy.